Wie zijn wij?

LEDLED B.V is in 2010 opgericht door Hendrik de Vlaam. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Roosendaal. De technische kennis en oplossingsgerichte manier van denken zorgt voor een snelle service van optimale kwaliteit. LEDLED B.V opereert in het middensegment van de verlichtingsbranche. LEDLED B.V levert  aan installateurs, bedrijven, interieurbouwers en wederverkopers. Uitsluitend voor de zakelijke markt. De professionele LED - verlichting wordt met zorg samengesteld, getest en geimporteerd. Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en het waarborgen van de kwaliteit van de producten, levert LEDLED B.V advies op maat ,kwaliteit en originaliteit. Er wordt advies gegeven van A tot Z, lichtberekeningen in Dialux en er wordt een lichtplan ontworpen. Op de borchwerf in Roosendaal is de showroom, magazijn en kantoor gevestigd. Het is mogelijk om een afspraak te maken en de opties en plannen door te nemen. Het aanvragen van offertes en bestellen van producten kunt u doen door middel van een persoonlijke afspraak of een afspraak op locatie. Voor advies kunt u telefonisch contact opnemen, mailen of een afspraak maken..

Waarom kopen bij LEDLED B.V.

Service
LEDLED B.V. opereert op de professionele zakelijke markt. Wij adviseren onze klanten graag en zijn op diverse manieren bereikbaar. Op locatie advies geven of bij ons in de showroom. Tevens is het mogelijk de door u aangeschafte led producten vakkundig te laten monteren door een van onze partner-installateurs.

Verzendkosten

Bij orders onder de 300 euro wordt er 8 euro verzendkosten in rekening gebracht. Boven dit bedrag wordt er Franco aan huis geleverd. Grotere zendingen worden in overleg geleverd.

Garantie 

Doordat wij achter onze producten staan en de volledige verantwoordelijkheid nemen kunnen wij een garantie verlenen van minimaal 3-5 jaar. Het garantietermijn wordt op de factuur en in de offerte vermeld.

Maatwerk

Wij zijn geen standaard Led- leverancier maar bieden een compleet pakket. Zoekt u iets van een bepaalde afmeting dan kunnen wij de producten op maat aanleveren. Denk bijv. aan een led strip of ledpanelen op maat. Wij maken de ledstrip voor u op de juiste maat en kunnen de gewenste kabellengte eraan solderen. Dit bespaart u een hoop tijd en inzet. Tevens kunnen wij dan de garantie garanderen.

Kwaliteit
Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons voorop. Al onze producten worden grondig getest en krijgen ieder een duurtest van 72 uur voordat het ledproduct de fabriek verlaat. Dit doen we om de kwaliteit en zekerheid te garanderen.

Eigen import
De producten die wij aanbieden op onze website worden rechtstreeks in de fabriek aangekocht. Wij kunnen zelf onze producten zorgvuldig controleren en tegen de beste prijs aanbieden. Tevens zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen hierdoor het nieuwste van het nieuwste leveren en lopen voorop met de meest uiteenlopende technieken.

Certificering
Al onze producten zijn minimaal gecertificeerd met het CE-keurmerk. Deze producten mogen dan ook in Europa verkocht worden.
Tevens hebben de meeste producten ook een ROHS-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat er geen chemische stoffen zijn verwerkt in het product.
Een aantal producten zijn ook voorzien van het TUV-keurmerk. Dit hoogwaardige keurmerk geeft aan dat het een zeer betrouwbaar en veilig product is.

Contact

Hoofdkantoor & Showroom

LEDLED B.V.
Hoge bergen 14
4704 RH Roosendaal
The Netherlands
t +31 (0)186 848522
m +31 (0)641115460
Info@ledled.nl
www.ledled.nl

 

Dealer Curaçao
Re-Light 
Curaçao: +5999 527 6895
erik@re-light.com

Administratie

De administratie is alleen per e-mail te bereiken.
administratie@ledled.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur Het afhalen van producten en het bezoeken van onze showroom is mogelijk op afspraak.

 

Verzenden en betalen eenvoudig bij LEDLED B.V.

 

Verzending

 

Afhalen

U kunt de producten ook afhalen in ons magazijn. Dit kan alleen op afspraak via e- mail of telefoon Dit kan op ma t/m vrijdag van 8.30 uur -18.00 uur.
 

Adres:
LEDLED B.V.
Hoge Bergen 14
4704 RH Roosendaal
The Netherlands
0186-848522
06-41115460
Info@ledled.nl
www.ledled.nl

kvk. 24496064
Btw.nr. NL822485552B01
IBAN: NL65RABO0108042820
BIC: RABONL2U

Levering
Een bestelling wordt binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd. Al onze producten zijn voorradig met uitzondering van specials en maatwerkproducten

Prijzen
De vermelde prijzen zijn in Euro's en zijn excl. btw

Service
Heeft u een technisch verzoek, vraag of garantie kwestie. Stuur dan een bericht naar service@ledled.nl of neem telefonisch contact op 

Retouneren

U kunt uw bestelde product binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Meld de retour zending per email retour@ledled.nl. De retour zending moet wel voldoen aan de volgende voorwaarden:

Heeft u een garantie vraagstuk neem dan contact op met:

service@ledled.nl


Adres
LEDLED B.V.
Hoge Bergen 14
4704 RH Roosendaal
The Netherlands

+31(0)186 848 522
info@ledled.nl


Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 - 18:00 uur
Woensdag 08:00 - 18:00 uur
Donderdag 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag geslotenAlgemene Voorwaarden | Privacy Verklaring
Copyright © 2019 LEDLED B.V.