Over ons

LEDLED B.V is in 2010 opgericht door Hendrik de Vlaam. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Roosendaal, Noord-Brabant. De technische kennis en oplossingsgerichte manier van denken zorgt voor een snelle service van optimale kwaliteit. LEDLED B.V opereert in het middensegment van de verlichtingsbranche. De professionele LED - verlichting wordt met zorg samengesteld, getest en geimporteerd. Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en het waarborgen van de kwaliteit van de producten, levert LEDLED B.V advies op maat, kwaliteit en originaliteit. Voor advies kunt u telefonisch contact opnemen, mailen of een afspraak maken.

 

Waarom kopen bij LEDLED B.V.? 

Service
Wij adviseren onze klanten graag en zijn op diverse manieren bereikbaar. Op locatie advies geven of bij ons in de showroom. Tevens is het mogelijk de door u aangeschafte led producten vakkundig te laten monteren door een van onze partner-installateurs.

 

Verzendkosten
Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij bedragen boven de €200,-.

 

Garantie
Doordat wij achter onze producten staan en de volledige verantwoordelijkheid nemen kunnen wij een garantie verlenen van minimaal 3-5 jaar. Het garantietermijn wordt op de factuur en in de offerte vermeld.

 

Kwaliteit
Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons voorop. Al onze producten worden grondig getest en krijgen ieder een duurtest van 72 uur voordat het ledproduct de fabriek verlaat. Dit doen we om de kwaliteit en zekerheid te garanderen.

 

Eigen import
De producten die wij aanbieden op onze website worden rechtstreeks in de fabriek aangekocht. Wij kunnen zelf onze producten zorgvuldig controleren en tegen de beste prijs aanbieden. Tevens zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kunnen hierdoor het nieuwste van het nieuwste leveren en lopen voorop met de meest uiteenlopende technieken.

 

Certificering
Al onze producten zijn minimaal gecertificeerd met het CE-keurmerk. Deze producten mogen dan ook in Europa verkocht worden.
Tevens hebben de meeste producten ook een ROHS-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat er geen chemische stoffen zijn verwerkt in het product.
Een aantal producten zijn ook voorzien van het TUV-keurmerk. Dit hoogwaardige keurmerk geeft aan dat het een zeer betrouwbaar en veilig product is.

 

Contact

Hoofdkantoor & Showroom
LEDLED B.V.
Hoge bergen 14
4704 RH Roosendaal
The Netherlands
t +31 085-3013810
[email protected]
www.ledled.nl

Administratie
De administratie is alleen per e-mail te bereiken.
[email protected]

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur Het afhalen van producten en het bezoeken van onze showroom is mogelijk op afspraak.